• Mac- huoltohinnasto

  Macbook Pro, Macbook Pro Retina & Macbook Air

  Akun vaihto 149€

  Akun vaihto MacBook Pro & MacBook Air -malleihin.

  Akun vaihto 239€

  Akun vaihto MacBook Pro Retina -malleihin.

  Järjestelmän palautus 79€

  Käyttöjärjestelmän nollaus ja tehdasasetusten palautus.

  Järjestelmän päivitys 109€

  Käyttöjärjestelmän päivitys uusimpaan laitteeseen saatavissa olevaan versioon. Käyttäjän tiedostot, kuvat yms. säilyvät.

  Ohjelmistovika 129€

  Ohjelmistoon liittyvän ongelman korjaaminen sekä virusten & haittaohjelmistojen poisto. Tiedostot, kuvat, yms. säilytetään siltä osin kuin mahdollista.

  Varmuuskopiointi 139€

  Tiedostojen varmuuskopiointi ulkoiselle kovalevylle. Sisältää 1TB ulkoisen kovalevyn. Asiakkaan ulkoisella kovalevyllä hinta 59€.

  Täyshuolto 159€

  Tietokoneen täyshuolto. Virusten & haittaohjelmien poisto, päivitys uusimpaan iOS versioon, tiedostojen siirto/pelastus mahdollisuuksien mukaan, puhdistustoimenpiteet, tietokoneen nopeuttaminen. Sisältää tarvittaessa järjestelmän uudelleenasennuksen ja tiedostojen, kuvien yms. pelastamisen siltä osin kuin mahdollista.

  Tiedostojen pelastus 139€

  Tiedostojen pelastus toteutettavissa ohjelmistotyökaluilla eikä laite ole kärsinyt isoja fyysisiä vaurioita. Tämä on ratkaisu useimmissa tapauksissa. Siirrämme pelastetut tiedostot veloituksetta uudelle laitteellesi, ulkoiselle kovalevyllesi tai muistitikulle. Liikkeestämme saat ostettua muistitikkuja pienempiin tiedostojen siirtoihin (<32GB) ja tarvittaessa voimme tilata lisämaksusta ulkoisen kovalevyn.

  SSD- Päivityspaketti 199€ tai 249€

  249€: Kingston 480 GB A400 SSD -levy, 2,5" SATA III,

  500/450 MB/s, Stand-alone riippuen saatavuudesta.

  199€: Kingston 240 GB A400 SSD-levy, 2,5", SATA III,

  500/350 MB/s, Stand-alone riippuen saatavuudesta.

   

  SSD- päivityspaketti. Jos Macissasi on perinteinen kovalevy (HDD), sen vaihtaminen SSD- levyyn nopeuttaa merkittävästi tietokoneen toimintaa. SSD- päivityspaketti sisältää tiedostojen, ohjelmien ja järjestelmän siirron vanhalta kovalevyltä uudelle SSD- levylle, asennustyöt ja testaukset, sekä tietenkin SSD- levyn. Tämä huolto antaa yksittäisenä toimenpiteenä eniten nopeutta laitteelle, sekä parantaa akunkestoa ja laitteen kestävyyttä.

  iMac kovalevyjen vaihtojen hintoihin lisätään +60€ isomman työmäärän takia.

  SSD- päivityspaketti + Tietokoneen täyshuolto 299€ tai 349€

  349€: Kingston 480 GB A400 SSD -levy, 2,5" SATA III,

  500/450 MB/s, Stand-alone riippuen saatavuudesta.

  299€: Kingston 240 GB A400 SSD-levy, 2,5", SATA III,

  500/350 MB/s, Stand-alone riippuen saatavuudesta.

   

  Sisältää kummatkin palvelut ja on kombinaationa kaikista tehokkain ja edullisin ratkaisu tietokoneen nopeuttamiseksi. Varmista meiltä etukäteen onko laitteesi soveltuva tähän huoltoon (uusissa malleissa on jo tehtaalla asennetut SSD-levyt.).

  iMac kovalevyjen vaihtojen hintoihin lisätään +60€ isomman työmäärän takia.